Hey you!

Let’s get in the flow of nature

Natural with Young Living Essential Oils

Al meer dan 5000 jaar worden essential oils ofwel etherische oliën gebruikt om hun geneeskrachtige werking. Het werd gebruikt als medicijn, maar ook als cosmetica en tijdens diverse rituelen. In de loop der tijd zijn wij als mens door de komst van allerlei synthetische middelen, de kracht van de natuur een beetje vergeten. Jammer, want de natuur bevat zo veel schatten. De etherische oliën uit planten zijn daar onderdeel van. Gelukkig vinden steeds meer mensen weer hun weg terug naar de natuur. En dat is nou precies de missie van Young Living.

Ons verhaal

Wij zijn Annemarie en Monique Minnen een Nederlandse tweeling, maar op 13 jarige leeftijd verhuisd naar Belgisch Limburg. Sinds 2016 zijn we fervent olie gebruikers van Young Living en zijn we één van de teamleiders van het team “Olieweetjesplus”. Monique is afgestudeerd in de studierichting “Graduaat Orthopedagogie”. Ze heeft 2 volwassen kinderen, 1 kleindochter en 2 leuke Amerikaanse cockerspaniëls. In haar vrije tijd wandelt Monique graag met haar honden in de natuur, reist graag en brengt zoveel mogelijk tijd door met haar kleindochter.

De beste olie

De kracht van de natuur in een flesje. Dat is wat een essential oil van Young Living in feite is. De schatten van de natuur worden al eeuwenlang gebruikt door de mensheid. Niks nieuws eigenlijk. Maar Young Living maakt het je gemakkelijk door al dat moois heel geconcentreerd in een handig flesjes te stoppen. En alleen het beste van het beste. Puur natuur, dus zonder synthetische toevoegingen. Mooi toch? Lees hier meer over de werking van etherische oliën en hoe je ze kunt inzetten voor je gezondheid en geluk.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Premium Starter Kits

Waarmee kun je nou het beste beginnen als je essentiële oliën wil gaan gebruiken? Met een Premium Starter Kit natuurlijk!
Ik leg je uit waarom…

Neem contact metons op