So nice to meet you!

Dit zijn wij

Wij zijn Annemarie en Monique Minnen een Nederlandse tweeling, fervent olie gebruikers van Young Living sinds 2016. Op 13 jarige leeftijd zijn wij verhuisd naar Belgische Limburg en in 2022 zijn we opnieuw gaan verhuizen naar het dorpje Lissewege aan de Belgische kust.

Annemarie is een “Gold” leader en Monique een “Silver” leader. Samen zijn we de teamleiders van de groepen “Olieweetjes plus” en “Oiltoppers plus”. Olieweetjes plus is een besloten groep voor al onze leden en de Oiltoppers plus is voor onze zakelijke leden.

Monique is afgestudeerd in de studierichting “Graduaat Orthopedagogie”. Ze heeft 2 volwassen kinderen, 1 kleindochter “Louise” en 1 kleinzoon “Lucas”. In haar vrije tijd wandelt Monique graag met haar Amerikaanse Cocker “Zita” aan het strand. Bezig zijn in de natuur en interesse voor alle wat met natuurlijke levensstijl te maken heeft zijn haar passies.

Annemarie is samen met haar partner Freddy een sterk duo in de Young Living community. 

Beiden gebruiken ze de essentiële oliën van Young Living ter ondersteuning bij hun behandelingen van mens en hond.

Annemarie heeft 2 adoptiehonden uit Roemenië “Hailey” en “Romy”. In haar vrije tijd houdt ze zich vooral bezig met reizen, wandelen, fietsen, yoga, Thai Chi en op restaurant gaan (healthy food). Zowel Monique als Annemarie hebben beide een opleiding aromatherapie gevolgd voor de oliën van Young Living bij “Nadia Andries” en zijn gepassioneerd door healthy lifestyle.

Na enkele persoonlijke successen raakten Monique en Annemarie overtuigd van de kracht van de oliën die hun hart hebben veroverd. Onze missie is de oliën in zoveel mogelijk huishoudens te brengen. We zijn er klaar voor om jullie te begeleiden in de wereld van de essentiële oliën en een chemical free lifestyle.

Of wil je liever mailen?

FAQ

Kijk eventueel ook even bij de veelgestelde vragen. Misschien is jouw vraag hier al beantwoord.

Vraag maar raak!

1 + 15 =