Wellness scan voor jezelf of je dier!

Zytobalance scan

 

Wat is een Zyto scan?

Het meet biomarkers (energiepunten) in je lichaam. Je krijgt dan precies te zien waar jij niet in balans bent en welke essentiële oliën en/of supplementen jou kunnen helpen om weer in balans te komen. Het fijne van de oliën is dat ze op ieder gebied werken. Het mooie van de Zyto Balance scan is dat het niet alleen aangeeft waar je fysiek niet in balans bent maar het laat ook je disbalans zien op mentaal en emotioneel gebied. Vaak ontstaan lichamelijk klachten doordat een emotie nog niet verwerkt is en dus voor disbalans in je lichaam kan zorgen.  .

De lichaam systemen die worden doorgelicht zijn:
1) Het ontgifting systeem
2) Spijsvertering systeem
3) Hormonaal/ endocriene systeem
4) Immuunsysteem

De levensstijl scan geeft info over:
1) Dieet/ voeding
2) Vocht huishouding
3) Ontstekingen
4) Mentale en emotionele stress
5) Slaap
6) Chemicaliën stress
Je krijgt de uitslag van de scan achteraf op je email opgestuurd. Tevens maken we samen met jou een plan van aanpak op . 
Prijs: 35 euro

 

Disclaimer: . De Zyto Balance scan is een  Welness scan en stelt geen diagnose, identificeert, of behandelt geen ziekte of medische conditie en is nooit een vervanging voor professioneel medische advies.

 

:: iTOVi  scan

 

Het is een klein apparaatje dat  door contact met de huid  je lichaam doormeet en er vervolgens een rapport met essentiële oliën en supplementen aan koppelt.
Op die manier is het erg makkelijk om te ontdekken welke oliën jouw lichaam en/of geest nodig hebben om meer in balans te komen. Balans is waar het om draait in het leven!
Als jij meer in balans bent kun je lichamelijk & geestelijk veel meer hebben.
Het maken van een scan duurt  ongeveer 5 minuten . 
Op basis van je wellness rapport krijg je advies over de te gebruiken oliën/supplementen en is het aan jou hoe en waarmee je precies aan de slag wilt gaan.
Het apparaatje kan ook gebruikt worden voor het uitmeten van de balans van jezelf en of je dier!
Prijs: 20 euro

 Disclaimer: De itovi is een  Welness scan en stelt geen diagnose, identificeert, of behandelt geen ziekte of medische conditie en is nooit een vervanging voor professioneel medische advies.

 Wat is het verschil tussen de Itovi scanner en de Zyto balance scan?
Het principe van de Zyto Balance scan werkt hetzelfde als de iTOVi scanner, dus ook via bio-elektrische Impedantie. Het verschil tussen de beide meetinstrumenten is dat de Zyto Balance scan meer kan meten en een zeer uitgebreid rapport geeft van minimaal 18 bladzijden. Het is een enorm hulpmiddel om inzicht te krijgen op verschillende vlakken. Daardoor kan er een meer gericht en persoonlijk plan opgesteld worden. Een Zyto Balance scan geeft onder andere ook inzicht in de meridianen, acupunctuurpunten, wervelkolom, spijsvertering en het gebit en geeft ook meer inzicht in voeding. De Zyto scan is geschikt voor iedereen, jong en oud, zwangere vrouwen, kinderen enz. De tijdsduur van het meten duurt langer dan bij de iTOVi. De ITOVI wordt ook bij dieren gebruikt .

Maak een afspraak!

10 + 4 =